CE SPUNE LUMEA

Aruncă o privire peste miile de recenzii primite de la persoanele cu care am lucrat ❤️

Media generală: 5.0 stele (bazat pe 555 recenzii)
Sunteți cei mai buni! Când vine vorba de profesionalism, promptitudine, seriozitate și devotament, echipa WAcademy le puncteaza pe toate perfect! Au respectat toate cerințele, au îmbunătățit și adapat în așa fel încât rezultatul final sa fie excepțional. A fost o plăcere să colaborez cu ei, am comunicat eficient și au răspuns promt la orice nelămurire. Sunt foarte mulțumit! Recomand 100%

Proper Locksmith

properlocksmith.co.uk

Ideea de la care am pornit este lăudabilă și anume să ofere șansa atât beneficiarului cât și studentului să obțină ceea ce au nevoie.
Site-ul a fost livrat funcțional și în termenul stabilit.
Managerul de proiect a răspuns prompt și detaliat tuturor cerințelor mele.
Poate fi un punct bun de pornire în drumul unui business.

Cătălin

valuepackers.com

Mulțumiți de rezultat, mulțumiți de faptul că am întâlnit o echipa serioasă, receptivă!

Cooperarea cu echipa WAcademy a fost constructivă, oameni deschiși către comunicare cu clientul.
Am apreciat soluţiile venite, rezultatul obținut a fost conform solicitărilor și așteptărilor noastre.
Ne bucurăm că ați acceptat această provocare alături de noi şi ne dorim să păstrăm această colaborare și pentru viitor!

Mulțumim pentru suportul oferit!
Mult succes în proiectele viitoare!

ELVA GLOBAL SRL

outdoorchic.ro

Colaborarea cu echipa WAcademy a fost o experiență surprinzător de plăcută. În general sunt circumspectă când cineva îmi oferă ceva gratuit. Solicitudinea și profesionalismul mentorului și a întregii echipe au depășit cu mult așteptările mele.
Sunt încântată de designul și funcționalitatea site-ului realizat! Sper din suflet să continuăm colaborarea în viitoarele mele proiecte. Vă mulțumesc tuturor și spor în tot ceea ce faceți!

Dr. Crenguța Costache

controlulgreutatii.ro

Super echipă, organizare și concept.
Am avut surpriza să fiu sprijinit și îndrumat, astfel încât să văd acel vis devenit realitate.
Felicitări pentru minunățiile pe care le faceți!
Vă mulțumesc!

Iustin Alexandrescu

solala.ro

Procesul de creare a site-ului meu a fost o experiență fluentă și plăcută. Echipa a demonstrat o profesionalitate și creativitate excepțională, transformându-mi viziunea într-un site vizual uimitor și ușor de utilizat. Atenția lor la detalii și comunicarea promptă au făcut întreaga călătorie o plăcere. Recomand cu căldură serviciile lor de dezvoltare web pentru oricine caută o prezență online de calitate.

Mulțumesc și vă recomand cu drag!

Monica

oshokids.ro

Multumeeeesc🙏

Mulțumesc tuturor care ați lucrat pentru website-ul meu. Sunteți oameni foarte serioși și devotați muncii pe care o prestați, ați făcut ce trebuie foarte frumos. Vă doresc să aveți parte de foarte mulți clienți!🤗🤗😊

Daisa Teodora-Ionela

teomagazin.com

Sunt foarte mulțumită de site și de design-ul acestuia. S-au ținut cont de preferințele mele și proiectul a ieșit pe măsura așteptărilor. Nu au avut loc întârzieri. Chiar am sugerat și câteva modificări de care s-a ținut cont. Interacțiunea cu managerii de proiect din cadrul academiei a fost foarte bună.

Georgiana Oancea

georgianaoancea.ro

Am dori să mulțumim echipei WAcademy pentru oportunitatea de a participa la acest proiect. Site-ul creat a îndeplinit cerințele noastre legate de design, structură și format, ba chiar le-a depășit, făcând elementele importante mult mai vizibile și rezultând într-un site intuitiv, curat și ușor de urmărit pentru beneficiarii noștri.

Am colaborat foarte bine cu managerul de proiect, primind informații clare și ușor de înțeles, fără întârzieri în termenul stabilit inițial.

Faptul că ați ales să sprijiniți acest proiect prin realizarea site-ului gratuit ne-a oferit oportunitatea de a crește și de a extinde impactul nostru în comunitate. Astfel, deveniți parte integrantă din schimbarea în bine a vieților beneficiarilor noștri.

Vă mulțumim!
Echipa Kiwanis Roșiori

Kiwanis Roșiori de Vede

kiwanisrosiori.ro

O experiență mai mult decât plăcuta! Domeniul IT este pentru mine un teritoriu necunoscut și greu de înțeles, dar datorită răbdării și înțelegerii echipei WAcademy au reușit să îmi rezolve toate problemele și acum am un site care transmite un mesaj clar, organizat și ușor de folosit. Baftă multă și proiecte mărețe!

Claudia

invatasafiitu.ro

O colaborare frumoasă și fructuoasă. Răspunsuri prompte și susținere pe tot parcursul construirii site-ului. Sunt mulțumită atât de comunicare și suport cât și de design, pachete și prețuri. Vă mulțumesc!

V.V. Boutique Deutchland

vintageandvogueboutique-de.com

MULTUMESC FRUMOS PENTRU AJUTORUL ACORDAT. SUNTETI O ECHIPA EXCEPTIONALA. RECOMAND CU INCREDERE.

DABELLA STONELUX

colaborare f buna cu managerul de proiect, sau fcaut modificarile cerute la sait, f multzumit de colaborare

Makara Lehel

Am avut ocazia să colaborez cu WAcademy pentru crearea site-ului web al firmei mele, Empathy Bridge, și am fost mulțumită de rezultatul final. Studenții au dat dovadă de profesionalism, creativitate și atenție la detalii, reușind să creeze un site care reflectă valorile și misiunea firmei.

Întregul proces de colaborare a fost plăcut, iar suportul oferit de academie a fost eficient.
Apreciez enorm ajutorul acordat și dedicarea echipei de studenți.
Faptul că au realizat acest proiect gratuit este o dovadă de angajament din partea lor, de a sprijini comunitatea și de a oferi studenților oportunități reale de învățare practică.

Recomand cu încredere WAcademy oricui are nevoie de astfel de servicii.

Mulțumesc pentru tot sprijinul!

Cu recunoștință,
Andreea Scarlat
Empathy Bridge

Empathy Bridge

Am primit site-ul mult dorit.
Mulțumesc mult pentru colaborare si implicare in realizarea site-ului.

Gabi

Atunci când am contactat echipa WAcademy, recunosc, am fost puțin reticent, dar, asta din cauza faptului că nu știam absolut nimic despre cum se creează un site și ce ar trebui să fac eu. Pe tot parcursul proiectului am fost ghidat cum să completez informațiile necesare încărcării pe site și am avut o comunicare excelentă.
Rezultatul, este unul pe masură, de la combinația de culori, până la fonturi, așezat în pagină și design-ul paginilor.
Recomand cu căldură, sunt profesioniști.
Multumesc frumos, WAcademy! Sunteți cei mai tari.

Bogdan IVANA

Mulțumim mult pentru implicarea întregii echipe și pentru profesionalismul arătat.
Recomandăm cu încredere !

Marian Racovita

Implicare si Profesionalism

Am avut plăcerea de a colabora cu echipa WAcademy pentru dezvoltarea site-ului nostru de prezentare a serviciilor sociale și pot spune cu sinceritate că a fost una dintre cele mai bune experiențe profesionale pe care le-am avut.

De la început, echipa a demonstrat un nivel înalt de profesionalism și dedicare. Am fost impresionata de modul în care au reușit să înțeleagă și să transpună viziunea noastră într-un site web atractiv și ușor de navigat. Fiecare detaliu a fost luat în considerare, iar designul final a depășit cu mult așteptările noastre.

Procesul de dezvoltare a fost extrem de transparent. Echipa ne-a ținut la curent cu fiecare etapă a proiectului și a fost întotdeauna deschisă la feedback și sugestii. Comunicarea a fost excelentă, iar orice întrebare sau problemă a fost rezolvată prompt și eficient.

Un alt aspect pe care l-am apreciat foarte mult a fost atenția la detalii și abordarea personalizată. Echipa WAcademy a reușit să creeze un site care nu doar că arată extraordinar, dar este și perfect funcțional și adaptat nevoilor noastre specifice. Structura clară, designul modern și optimizarea pentru dispozitivele mobile sunt doar câteva dintre elementele care fac din acest site un instrument valoros pentru noi.

În concluzie, recomand cu căldură echipa WAcademy pentru orice proiect de dezvoltare web. Profesionalismul, creativitatea și dedicarea lor fac din ei partenerul ideal pentru oricine dorește să își dezvolte prezența online. Suntem extrem de mulțumiți de rezultatul final și așteptăm cu nerăbdare viitoarele colaborări.

Ilona Mindru Cabinet Individual de Asistenta Sociala

Îmbinare fina de serviabilitate și profesionalism!

Mă bucur mult de decizia de a colabora cu echipa WAcademy pentru realizarea și implementarea website-ului. Ajunsesem în punctul de în care aveam nevoie de un site, iar colegii din programul de mentorare din care făceam parte, mi-au recomandat cu încredere, plus ca vedeam des reclamele pe rețelele de socializare…și așa am ajuns la o colaborare minunata. Mulțumesc cu recunoștință pentru accentul pus pe nevoile clientului, profesionalism și dedicare.

Nicolae Madalin Precup

Mă bucur ca am ales sa am încredere în studenții si echipa de la Wacademy. Aveam nevoie de un website rapid însa nu puteam momentan sa ma ocup personal, iar cu ajutorul acestui proiect am primit un site frumos și funcțional, chiar cum mi-am dorit. Si pe lângă asta este si o baza pe care ea sa pot chiar sa ma mai joc pe viitor când voi avea mai mult timp de investit. Mulțumesc pentru colaborare si la tot mai multe frumoase proiecte!

Diana Costea

Profesionalism, bun gust și dedicare!
Ne-a plăcut foarte mult modul în care studentul a reușit să transpună în site-ul nostru toate ideile și detaliile! Oameni cu adevărat dedicați și pasionați!.
Vă mulțumim mult!

Amestecat

Recomandam cu incredere echipa WAcademy, am avut o colaborare foarte buna, lucrurile au fost facute cu atentie si profesionalism, iar proiectul a fost finalizat cu succes asa cum ne-am asteptat.
Multumim!

Klayon Online Business SRL

Mulțumesc mult echipei! Sunt mulțumită de colaborarea pe care am avut-o și de rezultat. Recomand WAcademy pentru realizarea unui site profi, în timp scurt.

Cabinet individual de psihologie Nicola Liliana

O echipa de oameni pofesionisti, proactivi, deschisi la nevoile clientilor.
Recomand cu toata increderea Wacademy.
Multumesc,
Ciprian Marton

MARTON GEORGE CIPRIAN

Totul a decurs neasteptat de repede si de usor. Site-ul a iesit asa cum mi-am dorit.

Recomand cu incredere!

Art &Resin by Aleda

Echipă amabilă, cu seriozitate în profesie şi bună dispoziție cu clienții. Rapiditate în realizare proiectului. Onorarea cerințelor, mult peste orice aşteptare. Profesionalism, perfecțiune, frumusețe. Site elegant, design modern. Nu necesită cunoştințe din partea clienților, noi visăm, ei realizează! Mulțumesc pentru colaborare!

Introspekció Blog

Multumim pe aceasta cale echipei Wacademy pentru oportunitatea acordata de a ne realiza un site, fara costuri, conform cerintelor noastre.
Echipa de profesionisti care si-a respectat toate termenele si a raspuns cu promtitudine tuturor cerintelor noastre.
Recomandam cu incredere si incurajam orice colaborare cu ei!
Va multumim!

Limier Club Roman

Multumesc pentru tot, site-ul a fost creat asa cum mi l-am imaginat eu.
Colaborare buna si comunicare foarte prompta si la obiect.
Mult succes in continuare!

Iagar Florin

Experienta pe care am avut-o cu wacademy a fost minunata, am avut o comunicare rapida si eficienta cu managerul de proiect Cristina Macskas careia ii multumesc. Sub ghidarea dansei cursantul a reusit sa imi respecte toate cerintele si chiar a venit cu unele idei ce au dat valoare proiectului. Fiind un magazin online ce imi prezinta munca de bijutier artizan, s-a urmat o linie delicata, naturala , cu un look clean si modern, exact asa cum mi-am dorit si cum am solicitat de la dansii.
Va multumesc, deja v-am recomandat prietenilor asa ca va recomand si tuturor celor ce citesc recenzia mea! O zi minunata tuturor!

HEX_jwls from nature

Foarte promti si respecta cerintele clientului, foarte multumita de rezultate! Recomand cu incredere

Ritual Head Spa

Mulțumesc pentru sprijin! Rezultatul este pe măsura așteptărilor. Sunteți profesioniști!

Laura Sandu

Multumesc mult !
O echipa de oamnei super!
o colaborare perefcta din care a rezultat un site foarte frumos!
Multumesc tare mult si de sustinerea acordata pe parcursul proiectului.
Suntem super multumiti de rezultatul final si recomandam cu drag Wacademy !
P.S. sper sa primeasca nota buna studentul. a facut un site exceptional !

Andra

Am dori să mulțumim echipei WAcademy pentru oportunitatea de a participa la acest proiect. Site-ul creat a îndeplinit cerințele noastre legate de design, structură și format, ba chiar le-a depășit, făcând elementele importante mult mai vizibile și rezultând într-un site intuitiv, curat și ușor de urmărit pentru beneficiarii noștri.

Am colaborat foarte bine cu managerul de proiect, primind informații clare și ușor de înțeles, fără întârzieri în termenul stabilit inițial.

Faptul că ați ales să sprijiniți acest proiect prin realizarea site-ului gratuit ne-a oferit oportunitatea de a crește și de a extinde impactul nostru în comunitate. Astfel, deveniți parte integrantă din schimbarea în bine a vieților beneficiarilor noștri.

Vă mulțumim!
Echipa Kiwanis Roșiori

Kiwanis Roșiori de Vede

Recomand cu drag WAcademy , a fost o colaborare reusita din toate punctele de vedere, in care am avut parte de suport atunci cand am avut nevoie, comunicare usoara la fiecare etapa si seriozitate in ceea ce priveste termenele stabilite. Va multumesc tare frumos!

Irina Poka-Zus

Sunt cei mai minunati oameni cu care am colaborat pana acum pentru oneline. Stiu ce sa-ti ceara astfel incat sa nu te oboseasca in tot acest proces! Trebuie sa stii ce vrei si sa ii lasi pe ei sa si faca treaba pe care,chiar stiu sa o faca bine.
Multumesc frumos pentru tot!!!! Rezultatul este cel pe care mi l am dorit dorit🩵

SMILES & MORE

Echipa serioasa,
Au depus tot efortul sa rezolve toate aspectele abordate de mine. De asemenea, m-am bucurat de servicii poatselling la același nivel de implicare precum am fost obișnuit.
Echipa de încredere. Recomand.

AsigurLocuinta.ro

Un site asa cum mi-am dorit!
Cu minimul de efort din partea mea,echipa WAcademy a reusit sa construiasca website-ul dorit de mine intru-un timp scurt si cu profesionalism in ceea ce priveste atat rezultatul cat si modalitatea de comunicare. Va multumesc!

Voicu Gabriel

O colaborare pacuta, eu nefiind foarte familiarizat cu ce inseamna constructia unui site web, mi s-au furnizat informatia si cerintele pe intelesul meu, cand am avut intrebari, raspunsurile au venit rapid si cu lamuriri. Recomand !

CS PAUĂR-CRU

Rezultatul este unul imbucurator! Mi-a placut faptul ca termenele au fost respectate, au fost seriosi. Mi-au oferit consultanta si ajutor acolo unde am avut deficienta. Per ansamblu, totul bine!

Caravana Publicitară

O echipă de profesioniști, fiecare membru al echipei a demonstrat un angajament excepțional și atenție la detalii.

Funcționalitățile implementate sunt intuitive și eficiente, facilitând o navigare ușoară pentru utilizatori. Performanța tehnică a site-ului este impecabilă, iar timpul de încărcare este rapid, ceea ce contribuie la o experiență utilizator excepțională.

Recomand cu încredere această echipă oricui are nevoie de servicii de dezvoltare web profesionale și de înaltă calitate.

Guidance Catalyst_Gradinaru Cristina

Multumesc foarte mult ,sunt foarte incintata de colaborarea cu voi.
Mi a ti implinit un vis,mi-a fost foarte usor sa colaborez cu voi mai ales ca nu am experienta in acest domeniu.O echipa de profesionisti.multumesc

PAUN SILVIA

Sunt foarte multumita de serviciile acestor tineri! Profesionisti, implicati, seriosi si prompti. Va multumesc!

Cabinet de avocat

Multumesc echipei WAcademy pentru realizarea acestui site.
Sunt extrem de multumita pentru colaborarea avuta si pentru cum arata site-ul.
Apreciez eficienta, promptitudinea si implicarea persoanelor cu care am colaborat si le urez succes in continuare.
Cu siguranta o sa-i recomand cu incredere!

Virginia Olteanu

O echipa super ok, un proiect de succes si un site chiar dragut.
Va multumesc pentru implicare, pentru informatiile oferite si pentru realizarea site-ului nostru.
Am cerut modificarea care a fost facuta cum doream si a iesit super ok, multumesc inca o data! 🙂

Lavinia Ioana

Totul a decurs excelent, le multumim pe aceasta cale celor de la WAcademy, comunicare foarte buna, websiteul a iesit excelent, mult peste asteptari, chiar suntem foarte multumiti si recomandam serviciile lor.

ACS Empire Dance

Site-ul arată minunat!! Sunt extrem de mulțumită! Totul a decurs minunat, am avut o colaborare extraordinară cu cei de la wacademy, deși eu sunt o fire perfecționistă, uneori poate obositor de perfecționistă, echipa Wacademy, mai ales Cristina Macskas, (ea a fost managerul meu de proiect), a avut o răbdare de fier cu mine.
Totul a ieșit peste așteptări! Vă mulțumesc foarte mult și o să vă recomand ori de câte ori am ocazia! 🤗♥️

Adriana Savu

Aș vrea să mulțumim din suflet echipei de la Wacademy.ro pentru colaborarea pe care am avut-o. O echipa de profesionisti, ca sa nu mai vorbim de proptitudine. Oameni dedicati și pasionati în ceea ce fac. Felicitări pentru ceea ce realizati!
Manager, Burghelea Cristina

SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE DRAJNA

O exeperienta minunata! Cu siguranța vim colabora și in viitorul apropiat.
Multumesc frumos echipei WAcademy!

Bodyrestore

O echipă foarte competentă, atenție la detalii și să nu uităm profesionalism. Primul contact cu echipa a fost foarte rapid, toate informațiile necesare le-am primit din start, iar după ce am fost trimis spre echipa de productie totul a decurs superb. Mulțumesc pentru website. A ieșit pe gustul meu. Ideea din spatele acestui proiect este de apreciat. Recomand cu toată inima!

Vlad-George Iordache

Sunt recunoscătoare pentru această colaborare frumoasă! Răbdarea, atenția și profesionalismul cu care ați lucrat sunt de apreciat și vă recomand cu încredere.

Mugurița Radu

Sunt foarte multumita de felul in care a iesit site-ul meu, de faptul ca mi-au fost luate in considerare cerintele in cele mai mici detalii, si pentru comunicarea eficienta pe care am avut-o cu echipa Wacademy. Chiar daca eu nu m-am incadrat la fix in termenul de livrare a materialelor, a continutului, colaborarea a mers mai departe in termeni foarte buni. Am primit indrumare atunci cand am solicitat si am simtit ca imi sunt luate in calcul mereu parerile chiar daca sunt atehnica.
Am recomandat si recomand in continuare Wacademy!
Multumesc!

Stroie Gratiela

Aș dori să mulțumesc echipei care a creat site-ul meu web. De la prima consultație până la lansarea finală, au demonstrat un nivel excepțional de profesionalism, creativitate și dedicare.
Cristina, managerul de proiect, a fost mereu promptă și receptivă la nevoile mele. A comunicat clar și concis pe tot parcursul procesului, ținându-mă la curent cu progresul și fiind receptivă la feedback-ul meu.
Au demonstrat o cunoaștere aprofundată a designului web și a dezvoltării, oferindu-mi soluții inovatoare și eficiente care au depășit așteptările mele.
Au fost extrem de organizați și atenți la detalii, asigurându-se că fiecare aspect al site-ului meu web a fost impecabil executat.
Recomand cu tărie această echipă talentată și dedicată oricui dorește să creeze un site web uimitor care să depășească așteptările.

MOTOACA VIOLETA

Recomand WAcademy cu toata increderea, a fost o colaborare placuta si de succes. Comunicare excelenta cu managerul de proiect si un site foarte bine realizat, conform indicatiilor transmise, punctualitate si profesionalism. Multumim tare mult!

Emanuela Jurje

Totul a descurs foarte simplu si profesional. Am avut parte de suport la fiecare pas. Site-ul a iesit asa cum mi-am imaginat. Recomand cu toata increderea WAcademy.

Retrocall

RECOMAND CU TOATA INCREDEREA !
Am aplicat pentru un site putin sceptic, dar din momentul in care am fost contactat si pana la desemnarea unui manager de proiect am realizat ca este o echipa serioasa si ca lucrurile decurg dupa un plan foarte bine pus la punct.
Va multumesc frumos pentru acest site si va voi recomanda cu caldura!

Floraria Fetelor

Recomand cu cea mai mare incredere!
Sunt foarte multumita de cum a iesit site-ul, managerul de proiect, Andrei, a organizat si coordonat excelent echipa care l-a realizat, am avut o comunicare foarte buna si au reusit sa imi indeplineasca cerintele si sa raspunda tuturor asteptarilor mele. Sunt prompti, seriosi si foarte profesionisti.
Va recomand cu incredere si va doresc sa aveti parte doar de proiecte grozave si clienti multumiti!

Emilia Dobrean

Cerințele pe care le-am avut în legătură cu ceea ce dorim de la site au fost îndeplinite cu siguranță. Design-ul este simplu și la obiect, exact așa cum am dorit să fie. Echipa este serioasă, te sprijină pe parcurs și te ajută în cazul în care ceva este nu este suficient de clar, iar dacă ești la început chiar ai nevoie de asta. Recomand cu drag și suntem foarte mulțumiți de rezultate!

INTERNATIONAL BN SHIPPING

Recomand ! Am colaborat foarte bine , coordonatoarea proiectului, Cristina , a reusit sa identifice foarte bine tot ce mi-am dorit ca si design. Cu siguranta , vom colabora si pe viitor !

Silvia Radulescu A Beauty Laboratory

Am avut o experiență excelentă lucrând cu echipa de la WAcademy pentru crearea site-ului Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români, filiala Baia Mare. Câteva aspecte care m-au impresionat:

Profesionalism: Echipa a demonstrat un nivel înalt de profesionalism în toate etapele proiectului. Comunicarea a fost promptă și eficientă, iar abordarea lor a fost orientată către satisfacerea nevoilor noastre.

Expertiză Tehnică: Au arătat o cunoaștere profundă a tehnologiilor web și a celor mai bune practici. Site-ul creat este funcțional, bine structurat și se încarcă rapid.

Design Atractiv: Au creat un design atractiv și coerent pentru site. Elementele vizuale sunt plăcute ochiului, iar utilizatorii se pot orienta ușor în conținut.

În concluzie, recomand cu încredere compania WAcademy pentru proiecte web. Profesionalismul și abordarea lor atentă la detalii au făcut diferența în crearea site-ului Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români, filiala Baia Mare.

Vlad Nechita, ASCOR Baia Mare

O colaborare frumoasa in urma careia a rezultat site-ul de prezentare al unitatii noastre de cazare. Suntem multumiti de rezultatul final si recomandam cu incredere!

Lucian Trifescu

Sunt extrem de mulțumit de serviciile oferite de WAcademy pentru crearea site-ului meu. Punctualitatea lor în livrarea proiectului a fost impresionantă, iar procesul de colaborare a fost fluid și eficient. Echipa lor a demonstrat o creativitate remarcabilă în abordarea designului site-ului, aducându-mi idei inovatoare și soluții personalizate. Îi recomand cu căldură pe cei de la WAcademy tuturor celor care caută o agenție profesionistă și creativă pentru dezvoltarea unui site web.

Valentin Nicolescu

Multumesc mult!

Echipa WAcademy s-a comportat profesionist si mi-a creat un site asa cum mi-am dorit. Am primit consiliere atat inaintea dezvoltarii website-ului cat si pe parcursul acestui proces. Va voi recomanda in continuare si altor cunostinte caci deja am facut-o.

Andra

Mulțumesc celor de la WAcademy în special lui Alex Mureșan și Mădălinei Surdu (și studentului care a construit web site-ul). Ati fost punctuali și foarte creativi. Am avut o comunicare pe cinste și profesionala. Recomand și altora sa apeleze la Wacademy.

Multumesc,
Vlad
www.greengrow.ro
Juice Therapy SRL

Juice Therapy SRL

Profesionalism si seriozitate. Colaborarea a fost excelenta. S-au respectat termenele si rezultatul final a fost peste asteptari. Echipa a realizat cu succes viziunea mea pentru site.

Nora Vaum

Multumesc, multumesc, multumesc!
Cred ca sunt cativa ani de cand incerc sa imi fac un blog/site si nu reusesc.
Am auzit de oamenii astia faini de la o prietena si am zis sa incerc si eu.
Nu aveam habar cum sa arate, cum sa fie si ce sa scriu acolo. M-au ajutat cu absolut tot si mi-au acceptat intrebarile stupide cu care veneam :)).
O idee minunata si un grup de oameni talentati, tineti-o tot asa!
Alina va mutumeste!

Alina Juganaru

Multumesc mult echipei WAcademy
Sunt foarte multumita de rezultat. Am avut cereri destul de multe si specifice pentru cum sa arate website-ul si mi-ati oferit ceea ce am cerut. Multumesc mult pentru munca pe care ati depus-o si pentru profesionalism.

Maria

Sunt foarte multumita de colaborare . Desfasurarea colaborarii s-a facut conform asteptarilor mele. Multumesc

DISTA CONS SRL

Echipa WAcademy este cu adevarat minunata si eficienta. Experienta cu ei a fost minunata pentru simplu fapt ca asa se comporta profesionistii, clar, structurat si la obiect. Nu a fot nevoie de modificari, am avut tot suportul lor. Recomand cu mare incredere. Sunt foarte profi:)

Multumesc mult WAcademy.

Cabinet de Psihologie Popescu Roxana

Va multumim ca ne-ati oferit posibilitatea de a avea o carte de vizita online a asoctiatiei Vecinatatea Femeilor din Saschiz Am colaborat cu oameni profesionisti, comunicarea a fost doar online, simplu si eficient. E foarte important pentru cei care aplica la acest program sa stie exact ce fel de site isi doresc, pentru ca wacademy chiar iti poate construi site-ul asa cum iti doresti. Succes si inspiratie va dorim pe mai departe!

Vecinatatea Femeilor din Saschiz

Din lipsa de timp am optat pentru aceasta oportunitate si sunt foarte fericita ca am facut-o. Eu nu reusam sa-mi construiesc pagina atat de frumos. Sunt foarte multumita, e minunata. Totul a decurs foarte bine, de la primul apel dupa inregistrare, si pana cand a fost Seitul gata. Tot ce mi-am dorit a fost transpus in pagina foarte frumos si creativ. Recomand cu mare incredere. Multumesc din suflet tuturor celor care au facut parte din proiect!

Laura

Wacademy este o echipa minunata, pe tot parcursul derularii colaborarii am remarcat multa promptitudine si profesionalism. Organizarea este exceptionala, pana in cel mai mic detaliu. Fiecare email, ghid, pas ne faciliteaza intelegerea astfel incat putem pune la dispozitie cu usurinta informatiile de care a fost nevoie pentru demersul proiectului. Va multumesc mult pentru efortul depus!

Olaru Eliza

Colaborarea cu WAcademy a fost una foarte profesionista si la obiect. Sunt incantata de modul in care a iesit site-ul. De asemenea, comunicarea cu managerul de proiect a fost una foarte buna. Totul a decurs conform contractului, ceea ce denota incredere si profesionalism .

Multumesc intregii echipe pentru colaborare si pentru oportunitatea de a avea un site.

Cristina Radu

Mă bucur mult că am luat decizia să aleg WAcademy pentru construcția website-ului. Îi mulțumesc managerului care s-a ocupat de acest proiect, studentului care a construit website-ul și tuturor celorlalți care au mai fost implicați. Au dovedit multă seriozitate, comunicarea a fost excelentă, iar colaborarea s-a desfășurat în cel mai prompt și profesionist mod.
Vă doresc tuturor mult succes în continuare!

Anca Parvu – ATIPIC Traduceri

Am avut recent plăcerea de a colabora cu WAcademy pentru dezvoltarea site-ului meu și experiența a fost absolut remarcabilă.

De la primul contact până la livrarea finală, am fost impresionat de nivelul lor de comunicare și atenția acordată detaliilor. Au fost receptivi la nevoile mele și au reușit să transpună viziunea mea într-un site web captivant și funcțional. Nu numai că au demonstrat o înțelegere profundă a tehnologiilor de ultimă generație, dar au și creat o experiență intuitivă pentru utilizatorii mei.

Procesul lor de lucru este extrem de transparent și eficient. Mi-au oferit actualizări și au răspuns prompt la orice întrebare sau solicitare.

În concluzie, recomand cu încredere WAcademy tuturor celor care caută o echipă dedicată și talentată pentru crearea site-ului lor. Cu serviciile lor de înaltă calitate și abordarea lor orientată către client, sunt sigur că vor depăși orice așteptări și vor oferi rezultate remarcabile.

eliza lungu

Am primit explicatii si ghidare exact spre ceea ce aveam nevoie sa primesc. Comunicarea a fost foarte buna, site-ul arata foarte bine, conform instructiunilor . Am un magazin online si datorita celor de la Wacademy am indraznit sa ies cu produsele mele, sa imi conturez afacerea si sa cred ca voi reusi. Multumesc mult pentru ajutor!

Release and balance

Va multumesc frumos pt tot sprijinul acordat, efortul depus si seriozitatea de care ati dat dovadata pe tot parcursul colaborarii si nu in ultimul rand , de profesionalism. Sunt foarte multumita de rezultatul final ! Cu siguranta o sa va recomand cu mare incredere!

Medana Saadeddin

Am aplicat pentru un site putin sceptic, dar din momentul in care am fost contactat si pana la desemnarea unui manager de proiect am realizat ca este o echipa serioasa si ca lucrurile decurg dupa un plan foarte bine pus la punct.
Va multumesc frumos pentru acest site si va voi recomanda cu caldura!

Marco Gîț

De la începutul colaborării noastre, am fost impresionat de profesionalismul și abilitățile echipei wAcademy. Au fost extrem de receptivi la viziunea mea și au făcut tot posibilul să o transforme în realitate. Comunicarea cu ei a fost întotdeauna eficientă, iar procesul de colaborare a fost lipsit de stres datorită modului lor organizat de lucru.

Un aspect pe care l-am apreciat foarte mult a fost atenția lor la detalii și dorința lor de a oferi un produs final de calitate. Au fost deschiși la feedback-ul meu și au fost dispuși să facă orice modificare necesară pentru a mă asigura că sunt complet mulțumit cu rezultatul final.

În concluzie, colaborarea mea cu wAcademy pentru construirea site-ului meu a fost cu adevărat excepțională. Sunt extrem de mulțumit de rezultatul final și recomand cu căldură serviciile lor oricui caută o echipă talentată și dedicată pentru dezvoltarea unui site web de calitate. Aș lucra din nou cu ei în viitor fără ezitare și le mulțumesc din toată inima pentru eforturile lor remarcabile.

Marius ATHLETE

Va mulțumesc foarte mult pentru tot sprijinul acordat si efortul depus, totul a decurs profesional și rapid, sunt foarte mulțumit de rezultat și va recomand cu mare drag și încredere!

RB Property

Super echipă, organizare și concept.
Am avut surpriza să fiu sprijinit și îndrumat, astfel încât să văd acel vis devenit realitate.
Felicitări pentru minunățiile pe care le faceți!
Vă mulțumesc!

Iustin Alexandrescu

De indata ce dupa un simplu chestionar completat sa construiesti un site, iar rezultatul, cel putin, pentru noi sa fie unul neasteptat, asta inseamna sa fi profesionist si sa sti ce sa faci. Ma bucur ca am colaborat, transparenta informatiilor au fost pe masura. Seriozitatea si profesionalismul si-au spus cuvantul. Va doresc un succes nemarginit!

Ovidiu Cintar

Recomand serviciile WAcademy! Site ul și manualul de utilizare sunt intuitive, grafica arată profesional, iar rapiditatea și implicarea echipei a fost fantastica! Managerul de proiect a fost foarte prompt și atent la solicitările mele. Multumesc!

Loredana

BUNA ZIUA!!!
VA MULTUMESC FOARTE MULT PENTRU RELIZAREA WEBSITE UL SI PENTRU PROFESIONALISMUL DUMNEAVOASTRA. SUNTETI EXTRAORDINARI IN CEA CE FACETI. SUNT BUCUROS PENTRU COLABORAREA CU DUMNEAVOASTRA – RSPUNSURI PROMPTE LA ORICE INTREBARE AM AVUT SI BUCUROS SA VAD SERIOZITATE. SUNT FOARTE INCANTAT DE REZULTAT SI VREAU SA VA MULTUMESC MULT INCA ODATA PENTRU REALIZAREA ACESTUI PROIECT! DA RECOMAND WACADEMY SI POSIBIL SA MAI COLABORAM IN VIITOR. VA DORESC MULT SUCCES IN VIITOR!!!
––––––––––––––-
HELLO!!!
THANK YOU VERY MUCH FOR RELEASE OF THE UL WEBSITE AND FOR YOUR PROFESSIONALISM. YOU ARE EXTRAORDINARY AT WHAT YOU DO. I AM GLAD TO WORK WITH YOU – PROMPT ANSWERS TO ANY QUESTIONS I HAD AND GLAD TO SEE SERIOUSNESS. I AM VERY DELIGHTED WITH THE RESULT AND I WANT TO THANK YOU SO MUCH ONCE AGAIN FOR THE REALIZATION OF THIS PROJECT! YES, I RECOMMEND WACADEMY AND IT IS POSSIBLE TO COLLABORATE AGAIN IN THE FUTURE. I WISH YOU A LOT OF SUCCESS IN THE FUTURE!!!

THANK YOU SO MUCH!!!

VICENZZO INTERNATIONAL INTERIOR DESIGN

Vă mulțumim din suflet pentru colaborarea excelentă pe care am avut-o și pentru site-ul de prezentare extraordinar pe care l-ați creat pentru noi. Sunteți cu adevărat profesioniști în ceea ce faceți și munca voastră a depășit așteptările noastre.
Site-ul arată cu adevărat minunat și suntem convinsi că va avea un impact pozitiv asupra afacerii noastre.
Inca o data multumiri si mult succes in continuare!

Echipa Bella Gi

Bella Gi SRL

Sunt foarte mulțumită de site și de design-ul acestuia. S-a ținut cont de preferințele mele și proiectul a ieșit pe măsura așteptărilor. Nu au avut loc întârzieri. Chiar am sugerat și câteva modificări de care s-a ținut cont.
Interacțiunea cu managerii de proiect din cadrul academiei a fost foarte bună.

Georgiana Oancea

Sunt multumită de colaborarea cu WAcademy.
Pe parcursul derulării proiectului am avut o colaborare foarte bună. Vă mulțumesc pentru seriozitatea, promptitudinea, răbdarea ,profesionalismul și implicarea de care ați dat dovadă,iar pentru toate acestea, vă recomand, cu plăcere.
Vă doresc mult succes în continuare! Să aveți parte de cat mai multe proiecte și clienți satisfăcuți! Baftă studenților!

S.C. CERA METAL S.R.L.

Doar ce mi-au finalizat un site si sunt foarte multumit de serviciile oferite. Chiar daca aveam la dispozitie 7 zile pentru modificari ce trebuiau facute la site, acestia au fost foarte prompti si m-au ajutat si dupa sesiunea de modificari cu mici ajustari ce trebuiau remediate. Recomand !!!

Casandra Dragos

Foarte multumita!

Site-ul web a iesit exact cum ne-am dorit , colaborarea a fost foarte buna, orice intrebare sau neclaritate avuta a fost prompt solutionata!
Va multumim si va dorim mult succes pe mai departe !

TEODORA A.

Adevarati profesionisti. Oameni pregatiti care stiu sa se plieze pe nevoile fiecaruia si sa construiasca un site asa cum iti doresti. Asa a fost in cazul nostru . Multumesc pentru tot si aveti toate recomandarile mele.

Crismob.ro

Colaborarea cu echipa WAcademy a fost o experienta surprinzator de placuta. In general sunt circumspecta cand cineva imi ofera ceva gratuit. Solicitudinea si profesionalismul mentorului si a intregii echipe au depasit cu mult asteptarile mele. Sunt incantata de designul si functionalitatea site-ului realizat! Sper din suflet sa continuam colaborarea in viitoarele mele proiecte. Va multumesc tuturor si spor in tot ceea ce faceti!

Dr. Crenguta Raluca Costache

Echipa de la WAcademy.ro a fost remarcabilă în crearea site-ului meu, marianghituica.ro. Au înțeles perfect viziunea mea și au creat un site web impecabil și atrăgător. Aspectul profesional și navigarea ușoară demonstrează calitatea serviciilor mele și atrag clienți.
În plus, apreciez foarte mult implicarea de care echipa a dat dovadă pe tot parcursul proiectului. Au fost deschiși la feedback și au venit cu idei noi pentru a satisface toate cerințele și nevoile mele. Am întârziat cu recenzia din dorința de a testa mai întâi site-ul. După prima lună pot spune că am avut deja 7 solicitări directe de pe site fără optimizarea SEO și fără reclamă plătită pentru ca momentan bugetul nu mi-a permis. Asta denotă calitatea structurării site-ului.
Recomand cu căldură serviciile WAcademy.ro oricui caută un site web de înaltă calitate și o echipă dedicată succesului online. Vă mulțumesc din nou pentru munca excelentă și colaborarea plăcută!

Ghituica Marian

Foarte multumit de colaborarea cu WAcademy,comunicare foarte usoara iar rezultatul final peste asteptari.Multumesc WAcademy si keep up the good work!
Ionut Dumitrescu
Designer de interior
www.IDDesignstudio.ro

ID Design Studio

Procesul de creare a site-ului meu a fost o experiență fluentă și plăcută. Echipa a demonstrat o profesionalitate și creativitate excepțională, transformându-mi viziunea într-un site vizual uimitor și ușor de utilizat. Atentia lor la detalii și comunicarea promptă au făcut întreaga călătorie o plăcere. Recomand cu căldură serviciile lor de dezvoltare web pentru oricine caută o prezență online de calitate.
Multumesc si va recomand cu drag!

Monica

Îi recomand cu cea mai mare căldură. Sunt niște profesioniști, atenți la detalii și foarte prompți.

Îți realizează site-ul exact așa cum
ți-ar plăcea să arate și îți sugerează idei în funcție de ceea ce îți dorești🙏🏼

Larisa Natalia

Buna ziua,

Va multumesc inca o data pentru aceasta colaborare. Comunicarea, dinamica si implementarea proiectului a fost una foarte buna, corect si prompta. Incantat de rezultat.
Multumesc!

MOONTOON FLOOD SRL

Sunteți minunați toți ! …Domnul să vă ajută și să deveniți din ce în ce mai mari și să aveți numai reușite . Mi-a făcut plăcere colaborarea cu voi și mult succes studenților !

Podostarbyiulia

Experienta cu WAcademy a fost una placuta in sensul ca de fiecare data am gasit intelegere si bunavointa din partea managerului de proiect pentru a depasi mici probleme si a duce la bun sfarsit proiectul. Procedura de lucru este clara, comunicarea se face in scris, ceea ce presupune totusi o minima cunoastere a terminologiei pentru a-ti putea face intelese ideile. As fi preferat sa existe si posibilitatea de a comunica telefonic cu persoana care se ocupa efectiv de site dar, poate in viitor va exista si aceasta optiune. 🙂

Madalina Andronache

Va mulțumesc pentru realizarea site-ului și doresc mult succes fiecărui student care deprinde crearea de site-uri la WAcademy!
Mulțumesc echipei cu care am comunicat și a dat dovadă de profesionalism!

Raluca Antonescu

Multumesc frumos intregii echipe pentru rabdare si promptitudine! Oameni foarte bine pregatiti si mereu au solutii la indemana sa faca acea minune sa se intample! Nu mi-a venit sa cred cand a fost gata website-ul, profesionalism, dinamica, organizare, solutionare, viitorul suna bine in Romania si tineretul sa ramana in tara ca sa facem mai frumos si mai promitator totul! Fara noi schimbarile nu ar mai fi substantiale si pline de bucurii si impliniri pentru viitoarele generatii! Va pretuiesc si va sustin din tot sufletul!

BucovinaHandmade

Cuvântul de ordine Profesionalism
Webacademy reprezentata de Alex Muresan a fost pentru mine o experiență foarte plăcută.
Totul a decurs conform contractului cu un profesionalism desăvârșit.
Mulțumesc intregii echipe.

All Way Holiday

Am apreciat foarte mult oportunitatea si am fost foarte multumita de cum s-a finalizat site-ul. Am apreciat de asemenea si flexibilitatea celor de la WAcademy, in special in privinta update-urilor si a deadline-urilor. Este un proiect frumos si practic si cred ca va aduce beneficii imense cursantilor! Kudos to WAcademy!

Lazy Garden Serv SRL

Suntem incantati de buna comunicare, promptitudinea si seriozitatea echipei, precum si de website, rezultatul final.

Scoala de Schi Buran

Am colaborat foarte bine cu WAcademy. Fiind vorba despre site-ul unei asociații care funcționează pe lângă o școală de stat, persoanele implicate făcând 100% muncă de voluntariat, a fost esențial ca cei de la WAcademy să comunice eficient și să stabilească termene. Rezultatul corespunde așteptărilor până în cel mai mic detaliu. Mulțumim pentru buna colaborare!

Silvana Pop – Asociația Tradiție și Cultură George Coșbuc

Site finalizat mai rapid decât mă așteptam și cu toate cerințele respectate. Sunteți o echipa de profesioniști, talentați și pasionați. Totul a decurs foarte ușor, având în vedere că eu nu sunt familiarizată cu acest domeniu, am fost ghidată și ajutata să găsesc variantele potrivite mie. Mulțumesc!

Terapeut ThetaHealing Tania Codău

Cu mare bucurie vă împărtășesc experiența mea pozitivă cu echipa WAcademy, care mi-a dezvoltat un site dedicat nutriției și dieteticii de la zero. Colaborarea cu ei a fost una frumoasa, oferindu-mi un produs final ce depășește cu mult așteptările mele.

Termenii au fost respectați, iar rezultatul final a fost livrat la timp. Acest lucru denotă angajamentul lor față de clienți și abilitatea lor de a gestiona proiecte cu eficiență.

Pe lângă faptul că au livrat un produs final funcțional, echipa WAcademy a adus numeroase idei și îmbunătățiri semnificative pentru site-ul meu.

Colaborarea a fost un proces creativ și interactiv, în care am simțit mereu deschidere pentru feedback și comunicare eficientă. Aprecierea mea crește pentru modul în care au gestionat sugestiile mele și au implementat schimbările în mod prompt și precis.

Sunt încântat să am acum un site frumos și funcțional, care nu doar îndeplinește scopurile propuse, ci depășește așteptările în ceea ce privește designul și funcționalitățile oferite. Este un instrument util pentru activitatea mea în domeniul nutriției și dieteticii, iar echipa WAcademy merită toate laudele pentru profesionalismul și dedicarea lor.

În concluzie, recomand cu căldură echipa WAcademy tuturor celor care caută servicii de dezvoltare web de înaltă calitate. Acesta a fost nu doar un proiect reușit, ci și o experiență plăcută de colaborare. Mulțumesc, WAcademy, pentru eforturile depuse și pentru site-ul minunat pe care l-ați creat pentru mine!

Food Tribe

Exprimăm recunoștința noastră profundă pentru colaborarea fructuasa cu echipa Webacademy. Experiența noastră a fost una desăvârșită, ridicând standardele în ceea ce privește profesionalismul și devotamentul față de rezultate de excepție.

Dorim să subliniem că suntem deplin satisfăcuți de rezultatul final al proiectului nostru web. Prin intermediul muncii lor, echipa Webacademy a reușit să ne ofere nu doar un site web, ci și o punte către succesul viitor al companiei noastre.

Apreciem enorm fiecare aspect al colaborării, fie că este vorba de răspunsul rapid și profesionist la solicitările noastre, de abordarea atentă a fiecărei cerințe sau de comunicarea eficientă pe tot parcursul procesului.

Mulțumim din suflet întregii echipe Webacademy pentru dedicarea și competența lor exemplară.

ADAL PROD COOPTIM SRL

Am fost placut surprinsa de profesionalismul si seriozitatea intregii echipe, cu care am avut o colaborare foarte buna, iar website-ul de prezentare arata mai bine decat mi-am imaginat, depasindu-mi asteptarile.
Va multumesc pentru implicare in realizarea unui website de calitate!

Clinica de Psihoterapie Livia Augustin

A fost o colaborare de admirat ! Oameni seriosi si profesionisti care au raspuns intotdeauna cu promptitudine !
Va multumesc ca mi-ati indeplinit visul!

Maxim Daniela

Multumim! Site-ul a iesit super, se vede ca sunteti profesionisti. Multumim si pentru rabdare. Fiind o perioada foarte aglomerata, recunoastem ca am raspuns foarte greu solicitarilor de a ne face partea din acest proiect,si anume de a furniza informatiile necesare. Dar ne-ati inteles si am dus acest site la finalizare. Sunteti o echipa super profi! Recomand!!!

Tusoni Speed

Sunt mulțumită de rezultat, tot procesul de creare a site-ului a fost foarte simplu și acesta a fost construit conform dorințelor mele, dar și de colaborarea cu WAcademy, aceștia oferind seriozitate și promptitudine. Recomand oricărei persoane care are nevoie de un site. Vă mulțumesc!

Andra Griga

Cea mai buna colaborare! O echipa de oameni seriosi si profesionisti care au raspuns intotdeauna cu promptitudine ! Suntem super incantati de rezultat, va multumim inca odata pe aceasta cale! Mult succes in viitor va dorim si realizari pe masura viselor!!

Luiza Tigmeanu

Va multumesc si va transmit cele mai calde urari de bine.
Profesionalismul de care ati dat dovada si daruirea pentru realizarea acestui site web gratuit, sunt dovada cea mai evidenta a unei munci facute cu pasiune.
Va doresc succes in tot ceea ce faceti!

EFM DUO SERVICE

Ideea de la care am pornit este laudabila si anume sa ofere sansa atat beneficiarului cat si studentului sa obtina ceea ce au nevoie.
Site-ul a fost livrat functional si in termenul stabilit.
Managerul de proiect a raspuns prompt si detaliat tuturor cerintelor mele.
Poate fi un punct bun de pornire in drumul unui business.

Catalin

Colaborarea cu WAcademy a fost una excelenta.
Pe parcursul intregului proiect, m-am bucurat de o comunicare asertiva din partea echipei WAcademy, m-am simțit implicata și informata în fiecare etapă a dezvoltării site-ului. Atentia lor la detalii și abilitatea de a traduce viziunea mea într-o interfață prietenoasă pentru utilizatori a fost cu adevărat impresionantă.
Recomand cu încredere WAcademy, sunt extrem de mulțumit de rezultatul final și aștept cu nerăbdare să continuăm colaborarea in alte proiecte viitoare.

Monica Rovcanin

Sunt foarte incantata de site, este exact cum mi-l doream, a ieșit totul perfect,. Mulțumesc mult pentru tot

Creative design

In primul rand doresc sa va multumesc pentru rabdarea acordata unei necunoscatoare in acest domeniu. O echipa de profesionisti, punctuali si eficienti. Va multumesc inca odata pentru profesionalismul de care ati dat dovada

Mari Maftei Wedding and Events Planner

Am lucrat foarte bine cu echipa WAcademy, comunicarea a fost excelenta, cerintele au fost bine structurate, atentia la detalii peste asteptari, mi-a placut cum a iesit site-ul. Multumesc pentru colaborare!
Recomand cu multa caldura!

Elena Dumitru-Popescu

M-am bucurat foarte tare când am primit saitul făcut de WAcademy. In prima fază am aplicat nu cu foarte mare încredere pentru un sait gratuit pentru că am aflat de ei dintr-o reclama aleatoare de pe net. Însă de îndată ce am inceput sa vorbesc cu oamenii care s-au ocupat de mine – client și de saitul meu, am înțeles că sunt unde trebuie.
A fost o comunicare excelentă, am fost ajutată și în spețe pe care nu le știam deloc precum achiziția domeniului.
Realizarea saitului s-a încadrat în timpul promis și toată colaborarea a decurs foarte lin.
Rezultatul final este total pe măsură așteptărilor mele inițiale și mă bucur foarte tare că am avut această oportunitate.

Alexandra Cucuian

O experienta mai mult decat placuta! Domeniul IT este pentru mine un terioriu necunoscut si greu de inteles, dar datorita rabdarii si intelegerii echipei WAcademy au reusit sa imi rezolve toate problemele si acum am un site care transmite un mesaj clar, organizat si usor de folosit.
Bafta multa si proiecte marete!

Claudia

Vă sunt recunoscătoare pentru ajutorul pe care îl dați în pașii spre un vis! Pentru cineva la început de drum, faceți mai mult decât credeți. Totul a fost foarte ușor, fără bătăi de cap și la subiect, iar rezultatul m-a încântat cu adevărat.
Mulțumesc!