Primul indiciu care îmi sugerează

Primul indiciu care îmi sugerează o bună colaborare pe un proiect, este acela în care colaboratorii mă conving în interacțiunea umană…dincolo de profesionalism.
Profesionalismul este parte importantă într-o colaborare, însă nesusținut de componenta umană a inteligenței emoționale, conduce la o colaborare seacă și de cele mai multe ori la un rezultat nesatisfăcător.

Ce știe să facă Omul, cu ceea ce este de fapt Omul, sunt două componente care se susțin, se consolidează și formează întregul ca și rezultat final!

În colaborarea mea cu WAcademy, de la prima interacțiune și până la finalizarea site-ului am observat seriozitate, coerență, amabilitate, bunăvoință și nu în ultimul rând profesionalism și creativitate.

O experiență plăcuta, care mi-a acreditat încă o dată credința, anume că dincolo de profesionalismul dobândit prin studiu și învățarea bunelor practici, se remarcă Omul și amprenta sa!

Felicit oamenii cu care am interacționat, numesc aici pe Silvia Totor, Alex Mureșan și nu în ultimul rând studentul WAcademy care a construit site-ul meu.

Vă doresc să aveți bucurie și recunoaștere, în tot efortul vostru de a contribui și de a creea ,,arhitecturi informaționale,, inspirate, prin intermediul cărora noi beneficiarii, să transmitem informații de interes, către ceilalți!
Recomand cu drag WAcademy!

Multe mulțumiri!
Ligia Pluscal

Leave a Reply