Aveți nevoie de un site web?

Vreți să vă prezentați afacerea online sau aveți nevoie de un magazin online pentru a vinde produse?

 

Tot ce trebuie să faceți este să acoperiți costurile de găzduire la GetSpace iar internii noștri vor construi site-ul GRATUIT!

Ce urmează?

O1

Vă vom contacta telefonic pentru a înțelege ce site vă doriți și pentru a concluziona dacă este realizabil.

O2

Dacă proiectul este realizabil, va trebui să asigurați o găzduire WordPress de la GetSpace și un domeniu.

O3

Vi se va atribui un Manager de Proiect cu care veți colabora până la finalizarea proiectului.

Avem peste 10000 de proiecte finalizate cu succes

Peste 90% din proiectele realizate de către studenții noștri au întrecut așteptările!

Recenzii

Alexandra Rojco
Alexandra Rojco
https://ar-design.ro
Read More
Multumesc echipei WAcademy pentru desfasurarea profefsionista si prompta. Colaborarea mi s-a parut ca a decurs foarte usor si documentele primite m-au ajutat sa inteleg cum sa lucrez mai departe pe site. Sunt foarte fericita ca am site-ul finalizat si de cum arata.
Grecu Alex
Grecu Alex
https://greconssolutions.ro/
Read More
O echipa profesionista orientata spre nevoile clientilor. Pe tot parcursul realizarii proiectului au fost foarte prompti in oferirea de solutii la toate intrebarile si problemele ridicate. Cu siguranta voi recomanda pe viitor si altor companii serviciile dumneavoastra. Va multumesc.
Royal Maison Apartments
Royal Maison Apartments
https://www.royalmaison.ro
Read More
As dori sa impartasesc experienta mea cu echipa WAcademy si sa le multumesc pentru munca lor excelenta in crearea site-ului nostru. Au fost extrem de profesionisti si eficienti in intregul proces, incepand de la conceptul initial pana la finalizarea site-ului. Echipa a fost mereu disponibila pentru a raspunde la intrebarile noastre si a luat in considerare toate solicitarile noastre. In plus, au adus idei inovatoare si s-au asigurat ca site-ul nostru este usor de utilizat si se incadreaza perfect cu viziunea noastra de afaceri. Suntem foarte multumiti de rezultatul final si recomand cu incredere echipa WAcademy tuturor celor care cauta o abordare profesionista si dedicata in crearea unui website. Va multumesc din nou, WAcademy, pentru munca voastra remarcabila!
Previous
Next
×
×

Cart