Studenții noștri
îți construiesc un
site de prezentare GRATUIT!

Nu îți pierdeți timpul învățând de la 0 cum să faci un site de prezentare. Lasă studenții noștri să-l construiască pentru a-și face portofoliul și economisește cel puțin câteva mii de lei.

TESTIMONIALE CLIENȚI

Scor: 4.8 I 602 testimoniale

Partenerii noștri universitari:

univcostarica

Avantajele principale

Construcție gratuită

Absolut tot ce ține de construcția site-ului e gratuit!

Design modern

Gândit special pentru tine, design-ul îți va asigura un prim contact pozitiv cu clientela ta.

Auto optimizare pe mobil

Site-ul va fi gândit să își modifice structura pentru a arăta grozav pe orice dispozitiv.

Execuție rapidă

Construcția site-ului se face în maximum 30 de zile, cu tot cu etapa de verificare.

Ușor de editat

Cu o interfață super-prietenoasă, apeși și tragi elementele unde le dorești, apeși și le editezi iar pagina e actualizată.

Proces bazat pe feedback

Implicarea ta contează. În baza opiniilor primite, lucrăm în fiecare zi pentru a transforma întregul nostru proces într-o experiență cât mai plăcută.

Ce zice lumea despre WAcademy

Aruncă o privire peste miile de recenzii primite de la persoanele cu care am lucrat ❤️

Colaborarea cu echipa WAcademy a fost o experiență surprinzător de plăcută. În general sunt circumspectă când cineva îmi oferă ceva gratuit. Solicitudinea și profesionalismul mentorului și a întregii echipe au depășit cu mult așteptările mele.
Sunt încântată de designul și funcționalitatea site-ului realizat! Sper din suflet să continuăm colaborarea în viitoarele mele proiecte. Vă mulțumesc tuturor și spor în tot ceea ce faceți!

Dr. Crenguța Costache

controlulgreutatii.ro

Procesul de creare a site-ului meu a fost o experiență fluentă și plăcută. Echipa a demonstrat o profesionalitate și creativitate excepțională, transformându-mi viziunea într-un site vizual uimitor și ușor de utilizat. Atenția lor la detalii și comunicarea promptă au făcut întreaga călătorie o plăcere. Recomand cu căldură serviciile lor de dezvoltare web pentru oricine caută o prezență online de calitate.
Mulțumesc și vă recomand cu drag!

Monica

oshokids.ro
O experiență mai mult decât plăcuta! Domeniul IT este pentru mine un teritoriu necunoscut și greu de înțeles, dar datorită răbdării și înțelegerii echipei WAcademy au reușit să îmi rezolve toate problemele și acum am un site care transmite un mesaj clar, organizat și ușor de folosit. Baftă multă și proiecte mărețe!

Claudia

invatasafiitu.ro

Te întrebi cum stăm cu calitatea site-urilor?

O întrebare total justificată. Ne-am pune și noi asemenea întrebări. E normal să ai o oarecare ezitare când citești că site-urile sunt „făcute de studenți”. 

Chiar dacă ei sunt într-un proces de învățare, putem lăsa grijile deoparte. Fiecare student beneficiază de îndrumare pe parcursul proiectului iar la final munca sa e verificată de designeri experimentați și manageri de proiect. De fapt…mai bine vă arătăm.

Vezi portofoliu și convinge-te singur de standardele la care sunt livrate site-urile.

Predare rapidă

Programul nostru e gândit să finalizeze întregul proiect în mai puțin de 30 de zile de la primirea materialelor necesare.

Manager de proiect desemnat

Proiectul tău va beneficia de un manager de proiect care să obțină informațiile necesare de la tine și ulterior să le transmită eficient către echipă, pentru rezultate serioase.

Opțiunea de manageriere ulterioară

Există și varianta ca după finalizare, în baza unui abonament, să ne ocupăm și de administrarea site-ului, pentru a ne asigura că este mereu actualizat și securizat.

Serviciu special gândit pentru tine

Toate aspectele tehnice, de la instalarea platformelor, identificarea soluțiilor tehnice și verificarea funcționalității le facem noi. Nu trebuie să pierzi timpul și să experimentezi pe imaginea companiei tale.

Predare rapidă

Programul nostru e gândit să finalizeze întregul proiect în mai puțin de 30 de zile de la primirea materialelor necesare.

Manager de proiect desemnat

Proiectul tău va beneficia de un manager de proiect care să obțină informațiile necesare de la tine și ulterior să le transmită eficient către echipă, pentru rezultate serioase.

Serviciu special gândit pentru tine

Toate aspectele tehnice, de la instalarea platformelor, identificarea soluțiilor tehnice și verificarea funcționalității le facem noi. Nu trebuie să pierzi timpul și să experimentezi pe imaginea companiei tale.

Opțiunea de manageriere ulterioară

Există și varianta ca după finalizare, în baza unui abonament, să ne ocupăm și de administrarea site-ului, pentru a ne asigura că este mereu actualizat și securizat.

Păreri de la clienții noștri fericiți ❤️

Impactul muncii noastre prin cuvintele clienților

Recomand cu drag WAcademy , a fost o colaborare reușită din toate punctele de vedere, în care am avut parte de suport atunci când am avut nevoie, comunicare ușoară la fiecare etapă și seriozitate în ceea ce privește termenele stabilite. Vă mulțumesc tare frumos!

Irina Poka-Zus

zarhaus.ro
Totul a decurs excelent, le mulțumim pe această cale celor de la WAcademy, comunicare foarte bună, websiteul a ieșit excelent, mult peste așteptări, chiar suntem foarte mulțumiți și recomandam serviciile lor.

ACS Empire Dance

empireofdance.ro
Devotament, atitudine profesionistă și prietenoasă Wacademy și proiectele lor au venit în momentul potrivit, la începutul de drum al asociației pe care o reprezint, un început cu multe costuri administrative și puține venituri, ceea ce face ca lucrurile să fie destul de greu de gestionat. Vreau doar să felicit întreaga echipă și să vă mulțumesc încă o dată, public, pentru devotament, atitudine profesionistă și prietenoasă, deschidere și imaginație căci da… v-ați pus amprenta asupra proiectului propus de mine și nu ați făcut decât să mă surprindeți într-un mod mai mult decât plăcut! Cu siguranță vom continua colaborarea și pe alte segmente și va voi recomanda de câte ori voi avea ocazia! Cu adevărat geniali, bravo!

Carmen

ci-perform.ro

Site-uri gratuite? Cum, de ce?

Vezi cele mai impresionante site-uri construite de studenții noștri în ultima lună.

Cum obți un site de prezentare gratuit în 4 pași

1. Înscriere în proiect

Completează formularul ce se deschide când apeși „Aplică acum”. După ce analizăm formularul, te contactăm pentru a stabili toate aspectele esențiale pentru site: ce urmărești, ce preferințe și nevoi ai. Alegi un nume de domeniu și un pachet de găzduire iar noi căutăm un student.

2. Construcția site-ului

Studenții noștri, sub îndrumarea profesioniștilor de la WAcademy, încep construcția site-ului. Această etapă asigură toată partea de design și funcționalitate a site-ului. Totul durează maximum 30 de zile de când ai completat chestionarul cu materiale pentru site.

3. Prezentarea rezultatului

Când site-ul e finalizat ne asigurăm că respectă chestionarul pe care l-ai completat și ți-l trimitem pentru a-l putea verifica și tu.

4. Revizuirea și predarea

După ce analizezi rezultatul, lasă-ne o părere. Spune-ne ce mai trebuie să ajustăm asupra design-ului iar noi vom realiza o sesiune de revizuire și vom testa întreg 
site-ul pentru a ne asigura că nu există probleme.

Ulterior îți punem la dispoziție manualul de utilizare și acces la panoul de administrarea a site-ului, să poți face modificări când vrei și cum vrei, din numai câteva click-uri.

Te-ai gândit vreodată că va fi atât ușor să obți un site? Ușor și... gratuit

Nici noi nu ne-am gândit – până acum!

Întrebări frecvente

Construcția propriu zisă durează până la 30 de zile, din momentul în care un manager de proiect confirmă că informațiile trimise au fost procesate și predate.

După predarea site-ului, poți fie să administrezi site-ul în regim propriu, cu ajutorul manualelor pe care ți le punem la dispoziție, fie să optezi pentru un abonament de mentenanță ce te va scuti de orice bătaie de cap.

We are here to help with any future enhancements or modifications. Just reach out with your requirements!

Noi ne focusăm în principiu pe design-ul făcut de studenții noștri. Dacă ai nevoie de cineva care să-ți scrie textele pentru site, putem să te ajutăm, dar vor fi costuri suplimentare.

Absolut! În ultimii ani ne-am bucurat (chiar am făcut-o 🥹) de standardele tot mai înalte pe care studenții noștri le întrunesc și putem clasa fără nici o ezitare rezultatele lor la un standard profesionist.

Oferta cu site-ul gratuit urmărește să unească companii ce au potențial cu studenți ce își construiesc portofoliu în cadrul stagiilor de practică sau a intership-urilor.
Tu trebuie doar să acoperi costurile găzduirii (serverul) și numele de domeniu (www.domeniul...) de la furnizorul cu care lucrăm, pentru că ăsta e singurul mod de a garanta că site-ul va rula cum trebuie și că suportul de curs se va mula pe resursele puse la dispoziția studenților.

Comparând cu situația unei mașini, chiar dacă primești mașina, va trebui să-ți faci o asigurare (sau să plătești impozitul), și la site va trebui să îți iei o găzduire, ca cineva să-ți țină fișierele pe internet și site-ul să poată fi accesat.

Da, știm că există găzduiri gratuite sau extrem de ieftine și știm cât de multe bătăi de cap cauzează. Exemplificăm prin: erori de încărcare, imposibilitate de a edita conținutul sau afișarea incorectă a site-ului (din lipsa de module sau tehnologii la nivel de server).

Yes, your website will be easy to update through WordPress. We'll provide you with instructions for managing your site, and we're always available for more complex updates or advice.

Da. Site-ul e ușor de modificat și de actualizat, find construit pe platforma WordPress. Poți modifica orice dorești doar cu drag and drop (trage elementul dorit unde vrei și-l lași acolo) și ai acces și la un manual de utilizare.

Te poți aștepta la un site afișat în parametrii optimi pe orice dispozitiv. Setările din spate vor face site-ul să se auto-adapteze pentru orice ecran.

Depinde de ce site ai nevoie. Nu trebuie neapărat să ai un SRL sau un PFA pentru a beneficia de un site gratuit. Poate ești o persoană ce dorește un blog să-și scrie trăirile sau un tânăr ce vrea să-și facă un portofoliu online pentru angajare.

Alătură-te celor peste30,000 de antreprenori

ce au primit deja un site de la studenții noștri.