Întrebări frecvente

Da. WAcademy este o școală de top pentru web designeri care caută să exceleze în domeniul lor și să primească oferte de angajare chiar după promovarea cursului. Îi ajutăm să își facă experiență reală și să își construiască un portofoliu acceptând proiecte gratuite de la proprietari de afaceri ca și tine. Primești un website gratis și studentul își consolidează experiență. Controlul calității este garantat de către project managerii noștri și profesorii studențiilor. Suntem de asemenea sponsorizați de Getspace – un partener ce ne oferă cele mai noi unelte și testere de ultima generație pentru a face website-ul tău perfect.

Avem nevoie de următoarele:

  • Structura website-ului(o prezentare a paginilor pe care le dorești, meniul site-ului, etc.)
  • Conținutul text
  • Orice materiale media pe care dorești să le utilizezi(logo, poze, video-uri)
  • Funcții(Google maps, formulare de contact, etc.)

Dacă nu le ai pe toate – nu îți fă griji. Project managerul care se va ocupa de proiectul tău te va ajuta să le pregătești.

Este în regulă. Te putem ajuta să selectezi conținut media divers și totul va fi gratuit!

Fiecare website sau magazin online are nevoie de un nume de domeniu(ex: wacademy.ro), un serviciu de hosting și un certifical SSL(de regulă oferit împreună cu hosting-ul). Recomandăm utilizarea unor servicii premium de hosting cum ar fi Getspace(de regulă sub 50 RON pe lună). Au servere de calitate care garantează încărcarea rapidă a site-ului și standarde înalte de securitate.

Sigur! Dacă domeniul(ex: wacademy.ro) este deja achiziționat, îl putem folosi fără probleme!

Finalizăm site-ul în mai puțin de 30 de zile din momentul în care primim toate informațiile necesare pentru a demara proiectul(ex: textul, conținutul media, etc.).

Vom începe procesul printr-un chestionar ce include întrebări cu privire la aspect, elemente de design, culori și chiar exemple de site-uri care vă plac. Aceste elemente vor crea o imagine generală despre viziunea ta asupra website-ului. Apoi, vom prezenta o primă variantă a website-ului, vei putea face o revizuire în care să menționezi ce schimbări ai vrea să schimbăm la website. Proiectul este de asemenea supravegheat de către un project manager dedicat care garantează controlul calității.

Primești prin contract site-ul și vei fi proprietar cu drepturi depline. Va trebui doar să te ocupi de costurile de funcționare(ex: hosting-ul și domeniul)

Da, pentru un cost extra. Poți de asemenea să achiziționezi un serviciu de administrare web care îți permite să ne trimiți o listă de task-uri în fiecare lună iar noi vom manageria website-ul pentru tine. Costă doar 150 RON pe lună ca noi să ne ocupăm de website, să îl manageriem și să schimbăm conținutul – sau poți să faci toate acestea pe gratis, chiar tu, cu sistemul de management al conținutului pe care îl oferim (este foarte simplu de utilizat și vine la pachet cu un manual de utilizare).

Nu! Predăm tot proiectul și nu va trebui să suporți nici un fel de comision adițional pentru tranzacții! Totuși, dacă dorești să implementăm plata cu cardul, va trebui să discuți cu un procesator de plăți online iar acesta s-ar putea să perceapă comisioane de procesare(de regulă între 1 și 4%)