copy testmionials

5
5/5
Profesioniști și prietenoși! Încă de la primirea formularului standard de realizare a site-ului am avut parte de consultanță pas cu pas, ceea ce a reprezentat extraordinar de mult pentru cineva care nu a fost familiarizat cu realizarea efectivă a unui site. Fiecare informație a fost bine explicată pentru a nu exista niciun fel de dubiu, fiecare pagină a fost în detaliu imaginată pentru ca părerile și viziunile mele să se poată potrivi și din punct de vedere tehnic. Recomand cu drag colaborarea cu acești minunați omuleți care transpun în mediul virtual ideile fiecărui potențial client! Simplitatea și naturalețea cu care sunt expuse toate informațiile legate de site, de opțiunile pe care le dorești, exemplele orientative oferite și mai ales recomandările oferite în funcție de domeniul în care dorești să îți faci site-ul, sunt verigile forte ale acestui lanț puternic de comunicare și expunere. Mult succes în continuare și la cât mai multe proiecte frumoase și creative!
Multumim echipei Wacademy, pentru tot suportul acordat. S-a realizat si ulterior modificat site-ul conform cerintelor. Amabilitate si profesionalism pe tot parcursul colaborarii.
Vă mulțumim pentru profesionalismul de care aţi dat dovadă şi dăruirea pentru realizarea acestui proiect. Suntem mândri că am avut șansa sa colaborăm și ne bucurăm că aţi acceptat această provocare. Tot respectul pentru munca depusă de dumneavostră și echipa dumneavoastră !
O echipa de profesionisti, prompti si atenti la nevoile clientilor. O echipa cu care m-am inteles foarte bine, si care au tinut cont de cerintele mele. Eu fiind o necunosactoare in acest domeniu, echipa Wacademy m-a indrumat si sfatuit, pentru a ajunge la rezultatul mult dorit. Multumesc, si sper la o noua colaborare!
Profesionisti, o relationare excelenta, orientati spre necesitatile clientului, pentru a obtine un produs de calitate optimizat spre rezultate pentru client. Pasi prezentati cu rabdare pentru un neinitiat. Am parcurs un proces ghidat de dansii cu o naturalete fluida. O experienta remarcabila din care am de invatat, apropiata de un mentorat, o experienta care te implineste, mai valoroasa decat site-ul in sine. In plus, este de apreciat promtitudinea si timpul scurt de realizare a site-ului.
Profesionalism. Seriozitate. Punctualitate. Sunt doar cateva cuvinte care descriu parerea mea despre modul in care s-a desfasurat interactiunea. Inca de la bun inceput, cat si pe parcursul proiectului am fost instruit si ghidat pentru a obtine cel mai bun rezultat. Dat fiind faptul ca am fost un novice in ceea ce inseamna aceasta pregatire, am avut norocul sa intru in legatura cu oameni care, pe langa rabdarea incredibila de care au dat dovata, m-au sustinut cu idei si sugestii care au dus la rezultatul dorit. Va multumesc frumos pentru tot ajutorul si amabilitatea de care ati dat dovada, iar cu siguranta voi recomanda mai departe pentru ca si alti oameni sa poata avea aceasta oportunitate unica de a colabora cu voi!
Profesionalism, rabdare, amabiliate, promptitudine sunt cateva dintre cele mai importante atribute ale acestei echipe. Sceptica la inceput, nu regret nici o clipa ca am luat legatura cu ei; un vis si o idee s-au concretizat in site-ul mult dorit. Ii recomand cu incredere! Va multumesc pe aceasta cale, bafta multa!
Domnle jos pălăria, am colaborat cu dânșii excelent. Mi-au fost ascultate părerile și viziunea mea despre cum aș dorii să se prezinte site-ul. Apreciez foarte mult profesionalismul de care s-a dat dovadă, plus că după realizarea site-ului te îndrumă și oferă pachete atractive de optimizare SEO. Prin puține cuvinte, super încântat. Aaaa…era să uit. Înainte de a colabora cu cei de la Wacademy am colaborat cu o altă echipă ( nu dau nume) la realizarea unui alt site. Vreau să evidențiez că pe departe cei de la Wacademy au dat dovadă de mult profesionalism. Bravo băieți… țineți-o tot așa.
O echipă de profesioniști care mi-au demonstrat seriozitatea și rapiditatea cu care își tratează clienții oferind tot ajutorul de care ai nevoie până la ultimul detaliu. Mulțumesc mult pentru acest proiect devenit realitate! Pentru mine înseamnă foarte mult în special pentru evoluția mea pe aceasta ramură.
Sunt foarte foarte multumita ! Dintr o simpla idee,pe care eu le am descris o,echipa a facut din site ul meu web o adevarata opera de arta !!! Este mai mult decat mi am dorit !!! Recomand cu cea mai mare incredere !
Am fost surprins din prima clipa când ni s-a oferit sansa sa ne creeze un site web gratuit. Ma așteptăm la o mulțime de documente și date de transmis dar spre surprinderea mea totul a mers ca uns. La multiplele solicitări de modificări au reacționat promt și profesionist. Mulțumesc
Seriozitate, profesionalism, sunt foarte multumit !
Profesionalism şi promtitudine. Mulţumesc echipei Wacademy pentru că mi-au realizat un web site, exact pe placul meu. Este o echipa de profesionişti care oferă seriozitate, promtitudine, amabilitate şi tot suportul de care este nevoie. A fost o colaborare cu un rezultat minunat. Recomand cu mare drag şi încredere!
Doresc să mulțumesc echipei Wacademy pentru că au făcut ca ideea mea să devină realitate. Ei mi-au oferit un produs bine realizat dând dovadă de profesionalism, implicare, suport, înțelegere dedicare și seriozitate. Rezultatul a fost unul pe măsură. Nu sunt generos cu aceste cuvinte, dar vreau să-mi împărtășesc norocul meu de a întâlni această echipă flexibilă, răbdătoare, orientați pe nevoile clientului. Recomand tuturor celor care au nevoie de un web site bine realizat. Încă o dată vă mulțumesc!
Am fost onoraţi să beneficiem de serviciile unor adevarati profesionişti. Deschişi la nevoile noastre, serioşi, inventivi şi extrem de prompţi. Felicitări pentru proiect, felicitări întregii echipe! Suntem foarte încântaţi de rezultatul muncii voastre! Mulţumim frumos!
Un cuvant clar care defineste aceasta echipa este profesionalismul. Inca din primul moment in care am avut contact cu ei s-a vazut aceasta latura foarte bine dezvoltata. Sunt foarte buni organizatori cu o comunicare excelenta si cu foarte mare rabdare. Un alt aspect pe care vreau sa il scot in evidenta este punctulaitatea prin simplul fapt ca mereu au revenit in timp cu toate detaliile asa cum au comunicat de la bun inceput. Recomand cu toata increderea si cu tot dragul! Ii multumesc foarte mult intregii echipei pentru aceasta frumoasa colaborare! Mult succes in continuare in toate proiectele ! 🙂

Spune-ne despre experiența ta

Spune-ne despre experiența ta