Studenții noștri vă vor crea site-ul GRATUIT!

Tot ce trebuie să faceți este să acoperiți costurile de funcționare. Aplicați prin intermediul formularului de mai jos iar noi vă vom contacta pentru o discuție pe tema aceasta.

Cum se desfășoară proiectul?

O1

Ne spui care sunt nevoile și dorințele tale legate de site.

O2

Managerii și lectorii noștri supraveghează realizarea site-ului pentru a garanta calitatea.

O3

Obți un site gratuit pe care îl vei deține în proporție de 100%

Avem peste 10.000+ clienți fericiți și numărul este în creștere

97.4% din proiectele realizate de studenții noștri au fost peste așteptări

Recenzii

Guia Paul
Guia Paul
https://guiapaultrainer.ro/
Read More
Profesionalism. Seriozitate. Punctualitate. Sunt doar cateva cuvinte care descriu parerea mea despre modul in care s-a desfasurat interactiunea. Inca de la bun inceput, cat si pe parcursul proiectului am fost instruit si ghidat pentru a obtine cel mai bun rezultat. Dat fiind faptul ca am fost un novice in ceea ce inseamna aceasta pregatire, am avut norocul sa intru in legatura cu oameni care, pe langa rabdarea incredibila de care au dat dovata, m-au sustinut cu idei si sugestii care au dus la rezultatul dorit. Va multumesc frumos pentru tot ajutorul si amabilitatea de care ati dat dovada, iar cu siguranta voi recomanda mai departe pentru ca si alti oameni sa poata avea aceasta oportunitate unica de a colabora cu voi!
Anca Munteanu
Anca Munteanu
https://ancamunteanudesign.com
Read More
Un cuvant clar care defineste aceasta echipa este profesionalismul. Inca din primul moment in care am avut contact cu ei s-a vazut aceasta latura foarte bine dezvoltata. Sunt foarte buni organizatori cu o comunicare excelenta si cu foarte mare rabdare. Un alt aspect pe care vreau sa il scot in evidenta este punctulaitatea prin simplul fapt ca mereu au revenit in timp cu toate detaliile asa cum au comunicat de la bun inceput. Recomand cu toata increderea si cu tot dragul! Ii multumesc foarte mult intregii echipei pentru aceasta frumoasa colaborare! Mult succes in continuare in toate proiectele ! 🙂
Mașca Valentin
Mașca Valentin
https://valleb.ro/
Read More
Doresc să mulțumesc echipei Wacademy pentru că au făcut ca ideea mea să devină realitate. Ei mi-au oferit un produs bine realizat dând dovadă de profesionalism, implicare, suport, înțelegere dedicare și seriozitate. Rezultatul a fost unul pe măsură. Nu sunt generos cu aceste cuvinte, dar vreau să-mi împărtășesc norocul meu de a întâlni această echipă flexibilă, răbdătoare, orientați pe nevoile clientului. Recomand tuturor celor care au nevoie de un web site bine realizat. Încă o dată vă mulțumesc!
Previous
Next